Modulaire opzet

Modulaire opzet

Om KD+ zo goed mogelijk op aan te laten sluiten op het werkproces zijn er modules die je op verzoek kunt toevoegen of weghalen. Wie er beschikking heeft over welke module kun je per medewerker inrichten. Zo krijg je toegang de juiste informatie op het juiste moment.

KD + - Modulaire opzet

Planningsmodule

De planningsmodule bevat de hele planningswijze. Zo kun je inplannen per locatie, medewerker of groepen van cliënten en kun je geplande (agenda)afspraken inzien en wijzigen.

SMS-module

No-show is een groot probleem voor JGZ-organisaties. Een probleem waar veel tijd en dus geld in gaat zitten. Om de no-show te minimaliseren is er de SMS-module. Deze herinnert ouders via een SMS aan de afspraak.

KD + - LSP dossieroverdrachtsmodule

LSP dossieroverdrachtsmodule

Binnen KD+ is het mogelijk om dossiers helemaal over te dragen aan andere instanties. Maakt een instantie geen gebruik van KD+, dan kun je dossiers via de LSP-module overdragen in plaats van op papier.

Correspondentiemodule

Met de correspondentiemodule kun  je binnen KD+ brieven in eigen huisstijl gebruiken en laten afdrukken. Ook is het mogelijk om brieven in bulk af te drukken.

Barcodemodule

Bij het verlenen van zorg is er naast interne communicatie ook veel contact tussen huisartsen, specialisten en andere zorgverleners. Vaak gebeurt in de vorm van brieven. De barcodemodule koppelt deze documenten aan het digitale dossier.

Mijnkinddossier.nl

Mijnkinddossier.nl is het online portaal voor ouders waarmee zij zicht hebben op de zorg van hun kind bij de JGZ. Hierdoor zijn zij er intensiever bij betrokken. Zij kunnen bijvoorbeeld online vragenlijsten invullen, vragen stellen aan professionals en zelf afspraken  maken en wijzigen.

KD + - Mijnkinddossier.nl
Wil je meer informatie over KD+?
Topicus